Inte påslaget från början.

Redan efter 7 sekunder låg¨pucken i Surakassen och där började uppförsbacken. Det följde man upp i andra perioden med ett mål i baken efter 40 sekunder.

Ja det gäller att vara påslagen från starten av en match och det kan man väl inte säga att Sura var i dag. Släpper man in ett baklänges mål efter 7 sekunder, då får man svårt att vinna några matcher. Trots att man vann skotten med 47-38 så tog det 57 minuter och 30 sekunder att få in första pucken.

Det går inte att göra mål nu och smällen man fick mot Forshaga hemma när man tappade 6-2 till 6-7 i sista perioden, sitter i spelarnas skallar fortfarande. Ett lag utan självförtroende. Nu väntar just Forshaga borta på söndag. Kan man vända trenden då? Tyvärr så tror jag inte det, men upp till bevis! Nog om matchen.

Det tråkiga som hände eftermatchen var att några supportrar i sin besvikelse sprättade upp flertalet säckar med pantburkar som föreningen samlat in. Så det såg rent ut sagt fördjävligt ut!!
Pant förödelse
Var det här nödvändigt??
Foto: Patrick Oelze

Varför gör man så, jag kan inte fatta det, men där spriten går in går vettet ut. Visst får man blir förbannad, men då räcker det kanske med att kasta ut sitt säsongskort på isen efter matchen. Men att ta till sådana där IDIOT fasoner. Nej fy fan säger jag.

Text: Staffan Hesselbäck