Surahammar värvar tre nya spelare

Under lördagseftermiddagen gjorde Surahammars IF klart med tre nya spelare. Spelare som blir viktiga förstärkningar inför kvalspelet senare i vår.

Vid midnatt lördag kväll stängs det fönster som möjligör värvningar inför kommande kvalspel eller playoff. För Surahammars del gäller det att bredda truppen och vässa laget för att öka chanserna till nytt kontrakt i Hockeyettan.

Under lördagen jobbade sportgruppen med Janne Svanberg och Jakob Forslund hårt för att få in nya spelare och strax efter lunch kom föreningen överens med tre nya killar.

Det är Samuel Lidström (bilden), snabb och hårdskjutande forward som hämtas från Västerås IK J20, Edvin Johansson, snabb, fysisk och hårt arbetande forward från Köping HC och Per Eriksson, offensivt skicklig back som närmast kommer från spel i Arlanda Wings.

Sportgruppen hoppas få in ytterligare några spelare innan deadline och vi återkommer med nya besked så snart det finns något att berätta.

Vi hälsar Samuel, Edvin och Per varmt välkomna till oss i Surahammar och önskar de stort lycka till i Suratröjan. Såväl Per Eriksson som Samuel Lidström går in i laget direkt och tar varsin plats i den trupp som på söndagen möter Kumla HC hemma i Surahallen klockan 16.00.

Edvin Johansson ansluter laget lagom till kvalserien drar igång.

Text: Mattias Forsberg