Francks Kylindustri och Mälarvillan med på resan

Idag välkomnar vi stolt två nya företag som partners till föreningen. Francks Kylindustri och Mälarvillan kommer med sitt stöd bidra till en starkare förening.

Det är väldigt glädjande att stödet för oss i Surahammars IF fortsätter. Små och medelstora företag kliver in och bidrar i arbetet med att skapa bra förutsättningar för våra aktiva och ge oss som förening en grund som kan bygga framtida framgångar.

Francks Kylindustri jobbar med allt från projektering till installation, service, underhåll och jourverksamhet. Det gäller ammoniak- och koldioxidanläggningar, industriella värmepumpar, komfortkyla, fjärrkylacentraler, datakylaggregat, butiker och storkök. Francks kylindustri har tekniker som med bred kompetens skapar prestanda och tillförlitlighet, men också ekonomi och miljösäkrad energieffektivitet. Deras duktiga tekniker hjälper er att hålla huvudet kallt, även när det hettar till.

För mer information om Francks Kylindustri, besök deras hemsida.

https://franckskylindustri.se/

 

Mälarvillan startades 1994, som en del av Sura Bygg & Trä. Sedan 2006 har företaget kontor i Västerås, medan den egna blockhustillverkningen finns kvar i Surahammar. Sedan januari 2016 finns vi med ett kontor i Eskilstuna för att möta en allt större efterfrågan och 2018 utökades verksamheten med ytterligare ett kontor i Örebro.

Mälarvillan är en hustillverkare som med smidiga byggprocesser skräddarsyr ditt drömhus efter dina önskemål. Husen tillverkas på företagets produktionsanläggning i Surahammar och du som kund får vara med under hela processen, från idé till färdig produkt. Du får också besöka anläggningen och se när ditt drömboende skapas från grunden. Mälarvillan har allt från säljare, konstruktörer, projektledare samt övriga funktioner som behövs för att säkerställa kvalité för vår produktion och process.

Vill du veta mer om hur vår partner Mälarvillan kan hjälpa dig med ditt drömboende? Besök Mälarvillans hemsida

http://www.malarvillan.se/

Vi i Surahammars IF lyfter ödmjukt på hatten, bockar och bugar och riktar ett stort tack till såväl Francks kylindustri i Västerås som Mälarvillan för att ni gör oss starkare.

Text: Mattias Forsberg