Sura Bemanning AB ny partner till föreningen

I helgen blev ytterligare en värdefull sponsor klar. Det är Sura Bemanning AB som kliver in med ett stöd som gör vår resa framåt lite lättare.

Sura Bemanning ägs och drivs av Josef Sirugo och är ett bemanningsföretag som riktar sig mot företag i Surahammars närområde i behov av inhyrd personal.

Att genom Sura bemanning hyra in personal är en kostnadseffektiv lösning, till exempel vid tillfällig hög beläggning, speciella uppdrag eller om ordinarie personal är förhindrad. Att vända er till Sura Bemanning och hyra erfarna, duktiga  och pålitliga medarbetare, även med kort varsel, och för korta eller långa uppdrag gör din verksamhet starkare och mer lönsam.

Har ni fått en order som ni har svårt att hantera? Har ni sjukfrånvaro som gör att ni har svårt att möta behovet i er produktion? Josef & co på Sura Bemannning hjälper er att lösa problemet med bibehållen kvalitet.

Tack Josef Sirugo med medarbetare för att ni vill vara med på vår resa framåt och uppåt. Utan stöd från det lokala näringslivet vore vi ingenting.

Vill du komma i kontakt med Sura Bemanning? Ring Josef på 072 – 219 92 27, eller besök deras hemsida för mer information.

http://surabemanning.se/

Text: Mattias Forsberg