Skylt & Neon AB viktig partner på resan framåt

I slutet på förra veckan stod det klart att Skylt & Neon AB som tillverkar reklamskyltar, neonskyltar m.m. även kommande säsong sponsrar oss i Surahammars IF.

Skylt & Neon startade redan 1969 och har under drygt 50 års tid utvecklats till att bli en av de ledande tillverkarna av bland annat skyltreklam och fordonsdekor. Företaget som är baserat i Västerås har med sin långa erfarenhet och höga kvalitet hjälpt företag, butiker, föreningar m.m. att synas på ett sätt som lyfter varumärket och skapar en professionell och tilltalande grafisk profil.

Skylt & Neon har ett stort utbud av allt ifrån skyltar, flaggor, roll ups, utomhusdisplayer, neonskyltar, ljuslådor, dekaler m.m. Vi i Surahammars IF har genom åren haft ett mycket gott samarbete med Skylt & Neon som hjälpt oss med skyltar, sargreklam och annat som vi behövt för att lyfta oss och våra partners nere i Surahallen.

Har du ett företag eller en förening som behöver hjälp med en snygg väggskylt eller något annat som kan profilera er verksamhet eller varumärke?

Ta kontakt med vår partner Skylt & Neon AB eller besök deras hemsida för att se exempel på företagets breda utbud. Skylt och Neon AB når du på: 021-300 125

Eller via kontaktuppgifter som du finner på:  https://www.skyltneon.se/

Tack till familjen Östman med medarbetare för att ni väljer att göra skillnad för oss i Surahammars IF.

Text: Mattias Forsberg