Körkortexpress hjälper oss framåt

Lagom till helgen blev det klart med ytterligare en sponsor. Körkortexpress, trafikskolan i Hallstahammar kliver in som ny partner och hjälper oss i Surahammar att göra kloka vägval och hitta nya vägar till framgång.

Det är mycket glädjande att de duktiga trafiklärarna på Körkortexpress i Hallstahammar vill kliva över kommungränsen och hjälpa vår förening i strävan efter att bli lite starkare och mer framgångsrik.

Stödet från Körkortexpress gör skillnad och hjälper oss att säkerställa en fungerande ekonomi och långsiktiga satsningar på både senior och ungdom.

Körkortexpress är det självklara valet för dig som står i begrepp att ta körkort för bil, mc, bil med släp (tungt släp + husvagn), moped m.m. Killarna och tjejerna på Körkortexpress har inte bara de senaste utbildningarna. De erbjuder också körlektioner i moderna och fräscha bilar som gör din resa mot körkort eller utökad behörighet lättare.

Vi hoppas att du som gillar Surahammars IF, även gillar våra sponsorer. De som hjälper oss att överleva och utvecklas. Därför hoppas vi att ni också väljer Körkortexpress i Hallstahammar när ni ska ta körkort, oavsett om det gäller moped, bil eller mc.

För mer information om hur du kan få “lappen” både prisvärt, snabbt och säkert. Gå in på körkortexpress hemsida redan idag.

https://www.korkortexpress.se/

Text: Mattias Forsberg