Mickes Husman bidrar med energi till våra spelare

För att orka ge allt i varje situation är maten man äter både innan och efter en tuff bortamatch viktig. Därför är vi extra glada att Mickes Husman nu kliver in som partner till föreningen och säkerställer välfyllda energidepåer hos våra spelare.

Mickes Husman startade upp verksamheten 2008. Fokus är husmanskost med fräscha råvaror till ett bra pris. Restaurangen som inledningsvis fanns vid Västra Sjukhuset i Västerås blev snabbt populär och efter flytten till Erikslund för ett antal år sedan så har ryktet om Mickes goda husmanskost spridit sig över länet.

Förutom lunchrestaurangen med husmanskost i bufféform så erbjuder Mickes Husman även catering. Ska du ha en fest, ett bröllop eller något annat som gör att du vill få hjälp med en välsmakande middag? Vänd till Mickes Husman. Cateringverksamheten är en stor del av företagets verksamhet och det finns en mängd olika menyer, allt för att passa både smak och plånbok.

Vi i Surahammars IF är väldigt glada och tacksamma över att Mikael och Fredrik Wallin och personalen på Mickes Husman vill hjälpa våra spelare att tanka energi i form av vällagad husmanskost.

Besök Mickes Husman du också och ta del av deras goda mat. Restaurangen finner du på Hallsta Gårdsgata 8, Erikslund (Mitt emot Bauhaus).

Mer info finner du på:

https://mickeshusman.se/

Text: Mattias Forsberg