Hygienteknik AB ökar sitt stöd och våra chanser till nytt kontrakt

En av Surahammars IF:s största sponsorer, Hygienteknik AB utökar nu stödet till föreningen. Allt för att klubben ska få de rätta förutsättningarna för att säkra ett nytt kontrakt i Hockeyettan.

Hygienteknik är nordens största leverantör av städmaterial och rengöringskemikalier och har sitt huvudkontor i Västerås. Det var med stor glädje som sportchefen i Surahammars IF, Jörgen Mähler under nyårshelgen tog emot beskedet om ett utökat sponsorstöd direkt från Hygientekniks VD Stefan Johansson.
– Det känns fantastiskt att Stefan Johansson och Hygienteknik med sitt extra stöd så tydligt visar att de värnar om den lilla föreningen, att de tror på oss i Surahammars IF, och att de vill hjälpa oss framåt på resan mot ett nytt kontrakt i Hockeyettan.


Vad betyder den här extra slanten?

– I tider med både coronapandemi (inga publikintäkter) och uteblivna sportsliga framgångar så blir varje krona väldigt viktig för vår satsning framåt. De här pengarna förändrar inte livet för oss, men de kommer ge hela föreningen lite andrum och framför allt ge A-laget bättre förutsättningar under säsongsavslutningen.
 

Vad tänkte du när Stefan ringde?

– Aj fan, vad är det nu då? (skratt). Jag visste jag ju inte alls vad han ville. Jag tänkte att han kanske ville vädra sitt missnöje med hösten. Vi har ju inte alls nått upp till våra egna eller andras sportsliga förväntningar. Vi har dessutom sparkat en namnkunnig tränare, något som de med dålig insyn i föreningen haft svårt att förstå.

– Därför blev jag otroligt glad när Stefan och Hygienteknik såg positivt på föreningen och fortsättningen, att han visade uppskattning för det jobb jag och andra i föreningen lagt ner och att Hygienteknik dessutom ville utöka sitt ekonomiska stöd. Fantastiskt kul och viktigt för oss.

 

Vi i webredaktionen instämmer i Jörgen Mählers ord. Stort tack Stefan Johansson, och Hygienteknik för att ni gör oss starkare.

Mer om vår sponsor Hygienteknik kan ni läsa på deras hemsida: www.hygienteknik.se

Text: Mattias Forsberg