Wed 24 Feb Slut
Hockeylag LIN 3
Hockeylag MAL 4
Wed 24 Feb Slut
Hockeylag GRU 1
Hockeylag KUM 3
Wed 24 Feb Slut
Hockeylag KÖP 0
Hockeylag SUR 3
Fri 26 Feb 19:00
Hockeylag KUM -
Hockeylag KÖP -
Fri 26 Feb 19:00
Hockeylag MAL -
Hockeylag GRU -
Fri 26 Feb 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag LIN -

Stort tack till alla sponsorer

Vi i Surahammars IF vill rikta ett stort och hjärtligt tack till alla ni företag som med ett större eller mindre stöd under dagens sponsormatch mot Lindlöven visar att ni tror på och uppskattar det jobb som bedrivs i Surahammars IF.

Utan partners och supportrar överlever ingen förening. Därför är det otroligt glädjande att se hur vi under denna minst sagt konstiga säsong, utan publik och med få intäkter ändå lyckats skapa en känsla kring vår förening som andas optimism och som får er företag att vilja gå in med ett stöd som hjälper oss vidare in i framtiden. Såväl sportsligt som ekonomiskt ser det just nu ljust ut och vi vet att det är mycket tack vare den kärlek och det stöd vi känner utifrån som vi kunnat bygga en harmonisk A-lagstrupp och få en verksamhet att tuffa på trots minst sagt utmanande tider.

Söndagen den 14 februari ägde årets sponsormatch rum. En match där våra killar mötte och besegrade serieledande Lindlöven och där ATG och Hockeyettan bjöd alla tittare på matchen. Ett utmärkt tillfälle att få visa upp vår verksamhet i en dramatisk och viktig match, samtidigt som vi fick utrymme att rikta ett tack till er som gör vår verksamhet möjlig.

Längst ner i denna artikel ser ni alla de företag som gått in med lite extra pengar denna sponsormatch. Flera av företagen är redan partners till oss, men har valt att gå in med ytterligare lite stöd. Hjärtligt tack. Är du supporter så tycker vi att du bör kolla igenom namnen på de företag som stöttar oss och kanske nästa gång du behöver renovera eller hjälp med något, väljer att anlita några av de företag som hjälper oss framåt. Tjänster och gentjänster.

Tack återigen till såväl företagare som supportrar som varje vecka, på olika sätt stöttar oss och ger oss energin att bygga vidare. Utan er vore vi ingenting.

Vänliga hälsningar / styrelsen i Surahammars IF