Skadeuppdatering och två spelare klara för veckan!

Nybro Vikings har drabbats av en del skador i inledningen av säsongen och här kommer en uppdatering gällande den biten. Det står också klart att en back och en forward ansluter till laget under veckan. Det är backen Anton Avehag och forwarden Elias Andersson.

En uppdatering gällande skadade/avstängda spelare:
– Viktor Bolin har en underkroppsskada som går åt rätt håll. Nuvarande prognos lyder att Viktor inom ett par veckor är åter i full träning.
– Jesper Mångs röntgades i fredagsnatt och klarade sig från nyckelsbensbrott som det först befarades. Missar dock förmodligen hela veckan.
– Lukas Macklin röntgades även han i fredagsnatt och har en överkroppsskada. Beräknas vara borta minst ett par veckor.
– Simon Ericsson fick matchstraff i den sista träningsmatchen. Simon fick två matchers avstängning och missar därmed även onsdagens match mot Tyringe. Tillbaka i spel på fredag.

Under veckan kommer backen Anton Avehag, som föregående säsong spelade i Bodens HF, spela för Nybro Vikings. Anton spelade 43 matcher och stod för 21 poäng under säsongen. Anton har den nuvarande säsongen inlett med Stenungsund HF.

Även forwarden Elias Andersson, som tillhör Tingsryds AIF, kommer spela med Vikings under veckan. Elias kommer på lån under veckan. Både Anton och Elias är med på Vikings träning under tisdagen och spelklara till onsdagens bortamatch mot Tyringe SoSS. Anton kommer att spela i tröjnummer 49 och Elias i nummer 38.

– Det passar oss perfekt att få in Anton och Elias under veckan då vi har några skador och även Simon som är avstängd på onsdag också. Vi jobbar dagligen med truppen och hoppas att vi får tillbaka våra skadade spelare så snabbt som möjligt, i övrigt ser vi hela tiden över marknaden för att fylla på truppen, säger Nybro Vikings klubbchef Rasmus Aro.

Vi hälsar Anton och Elias varmt välkomna!

Foto: Leif Hellerin