Vill du jobba som publikvärd?

Mörrum Hockey är inte bara det som syns på isen. Under varje match jobbar ett gäng frivilliga funktionärer med att göra arrangemanget så trevligt som möjligt. Publikvärdskapet är en otroligt viktig uppgift. Nu söker vi dig som vill jobba med service för våra matchbesökare.

 

Vad är en publikvärd?
Som publikvärd är du föreningens förlängda arm mot alla de som besöker Jössarinken på matcherna. Du bör ha ett stort Mörrums-hjärta och vara ett föredöme för andra supportrar och besökare. Den viktigaste uppgiften är att ge service till publiken och företräda Mörrum Hockey på ett tillmötesgående sätt. Publikvärden ansvarar även i viss mån för säkerheten, främst då genom ett förebyggande jobb.

Hur blir man publikvärd?
För att bli publikvärd ska du ha fyllt 20 år samt kunna vara ett föredöme för andra supportrar. Arbetet är helt ideellt.
Anmäl ditt intresse till [email protected] eller ring tfn 0708-174647.

Varför finns det publikvärdar?
Mörrum Hockey vill att klubbens supportrar och publik ska ha bästa tänkbara service på matcherna. En stor bit av detta får de av publikvärden. Om vi inte skulle använda oss av publikvärdar, skulle polismyndigheten ålägga oss fler ordningsvakter.

UtBILDNING

Mörrums Hockey kommer att genomföra en träff/utbildning för nya och gamla Publikvärdar.
Torsdagen den 18/8 kl. 18:00 på Mörrum Hockey s kansli Jössarinken.

Vi bjuder på fika, anmälan till [email protected]

EN PUBLIKVÄRDS VARDAG

Vill du läsa mer, titta på följande länk:
Utbildning för publikvärd (sisuforlag.se)