Upprepas succén från fjolårets ”Victoriamatch”?

Med både poäng och två gjorda mål i ryggen från i söndags ska Enköping på onsdagskvällen ta emot jumbon Segeltorp hemma i Bahcohallen. Matchen är samtidigt en välgörenhetsmatch då allt överskott går till Föreningen Victorias viktiga arbete till stöd för funktionsnedsatta barn och ungdomar.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang från 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Många har räknat bort Enköping från chansen att nå Allettan. Men faktum är att med rätt resultat i övriga matcher samtidigt som man själva besegrar Segeltorp i onsdagens match så vore avståndet upp till Allettanplatsen bara fem poäng bort med tre matcher kvar att spela.

Uppförsbacke, såklart. Men det vore ju allvarligt fel om man från Enköpings sida i alla fall gick på den lilla chansen som ännu finns.

Och ska det gå vägen, ja då är det bara seger och inget  annat som gäller mot Segeltorp.

Senaste mötet på Segeltorps hemmaplan vann ESK med 4-2 sedan den nu avflyttade målvakten Markus Ekholm Rosén överglänst sin kollega i den andra buren, den för kvällen utlånade AIK-målvakten Claes Endre.

Ikväll kommer det sannolikt att vara två anndra målvakter i respektive målbur, då Ekholm Rosén lämnat ESK för spel i Polen medan Segeltorp knappast har AIK-målvakten på lån längre (även om osvuret är bäst).

Matchen är som sagt en välgörenhetsmatch där allt överskott går till Föreningen Victoria i Enköping. Det är en förening som samlar in pengar till stöd för funktionsnedsatta barn- och ungdomar i Enköping.

”Victoriamatchen” spelades för första gången ifjol och var då en stor succé med mycket publik på plats och en stor summa kom Victoria tillgodo.

Nu hoppas vi på en fin viktoria för både ESK och Victoria.


MATCHEN: ESK Hockey – Segeltorps IF
PLATS: Bahcohallen
DAG & TID: Onsdag 30/11 kl 19:00

FÖRKÖP BILJETT >> 
STREAMA MATCHEN>>
LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>


Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)