Viktiga poäng på spel i ESK:s femte raka bortamatch

Enköping spelar i eftermiddag sin femte raka bortamatch i Hockeyettan Norra Vår. Dagens resa går till Borlänge och i den jämna tabellen är det viktiga poäng på spel för båda lagen.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang från 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Den som spar, han har, brukar man som bekant säga. Och Enköping, dom sparar definitivt på sina hemmamatcher men det innebär också att man har flera såna kvar i slutet av serien.

Resan till dagens bortamatch går till Borlänge, där match mot tabellsjuan väntar. Enköping, själva på fjärdeplatsen, är bara tre poäng före men notera att man också spelat en match mer.

Ni fattar vad poängen betyder. Båda lagen har bra häng på någon av de tre slutspelsplatserna.

För ESK-tränaren Jonas Norgren är dagens match lite speciell. Nu gäller det att få hål på självaste sonen, Oliver Norgren, som väntas vakta Borlängekassen.

Borlänge nådde ifjol hela vägen till Playoff 3, sista steget innan kvalserien till Allsvenskan, men väl där åkte man ut mot Nybro.

Sedan dess har man haft tunga tapp då flera av de ledande spelarna lämnat, exempelvis Martin Janohls, Markus Karlberg (nu i SHL med Leksand) och Viktor Bemström.

Borlänge kommer närmast från en vinst borta mot tabelljumbon Vännäs och dessförinnan hade man två raka 0-4-förluster mot Kalix och Wings.

 


Borlänge HC – ESK Hockey
Plats: Borlänge Ishall
Tid: Söndag 22/1 kl 16:00

STREAMA MATCHEN >>

LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>