Rysarhelgen inleds med Vännäs borta

Med fyra matcher kvar att spela ligger Enköping femma och har bara två poäng upp till serieledarna. Helgens returmöten mot Vännäs och Kalix på bortais är två ”måstematcher” för Enköping.  

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang från 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

När Hockeyettan Norra Vår i helgen går in i slutfasen är det rafflande jämnt i tabellen. Visserligen har lagen olika antal spelade matcher men även med dem inräknade så är det en helt öppen historia inför helgens rysarmatcher.

Tabellen inför matchen ser ni längst ned på den här sidan. Enköping ligger femma och har bara två poäng upp till serieledande Wings. De tre främsta går till slutspel.

Lägg till att Kalix på sjätteplatsen bara är två poäng efter, men med två matcher färre spelade.

Kommande tre veckor blir en rysare för de inblandade lagen.

I helgens gör Enköping säsongens sista Norrlandsturné med match mot Vännäs på lördagen och Kalix på söndagen.

Vännäs besegrade man förra lördagen tämligen enkelt men även i botten av tabellen har det blivit jämnt mellan Vännäs och Örnsköldsvik vilka som ska slippa kvala sig kvar i ettan. Detta sedan Vännäs i veckan besegrat Örnsköldsvik och därmed tagit sista livlinan.

Med två matcher färre spelade har Vännäs fyra poäng upp till Ö-vik, något som garanterat ger tändvätska inför lördagsmatchen mot Enköping.

Med stor sannolikhet måste Enköping (också) vinna lördagsmatchen för att vara kvar i striden om slutspel. Gör man det, så är söndagens match mot Kalix en ren ”sexpoängsmatch”.

Enköping reste redan på fredagen norröver och har faktiskt hela spelartruppen med sig bussen. Således är både Maximilian Popovic och Alexander Dahlberg tillbaka efter sina skador.

 


Vännäs HC – ESK Hockey
Plats: Vännäs ishall
Tid: Lördag 11/2 kl 16:00

STREAMA MATCHEN >>

LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>

 

Tabellen inför matchen: