Två förlänger och en lämnar ESK

Två egna produkter har valt att fortsätta hos Enköping även kommande säsong och samtidigt meddelar klubben att man inte erbjuder något nytt kontrakt till en forward.

Forwarden Alexander Starck (bilden ovan) och backen Edwin Günter har båda valt att förlänga sina kontrakt med Enköpings SK inför kommande säsong i Hockeyettan.

I fallet med den storvuxna, strax under två meter höga, Alexander Starck så hade han redan ett kontrakt för kommande säsong med option, något som man nu kommit överens om att istället omvandla till ett rakt 2-årskontrakt.

— Jättekul att ”Alex” vill utnyttja optionen till att skriva ett längre kontrakt, framförallt efter en så bra säsong som han nyss genomfört. Han var en av lagets bästa spelare mot slutet av säsongen, menar ESK:s sportchef Christian Nordenberg.

Med 21-åriga backen Edwin Günther så gäller det nya kontraktet över den kommande säsongen.

Samtidigt meddelar ESK att man inte erbjuder forwarden Alexander Dahlberg något nytt kontrakt. 20-åringen hämtades in från Västerås junior-organisation inför förra säsongen, där han även noterades för åtta matcher i Allsvenskan.

Hos Enköping blev det fyra poäng på 27 matcher.

— Vi kan inte erbjuda den roll i vårt lag som Alexander behöver och som han passar för, därför har vi valt att inte erbjuda en fortsättning, säger Christian Nordenberg.

ESK Hockey vill tacka Alexander för hans insatser i klubben och önskar stort lycka till i den fortsatta karriären!

 

Alexander Starck på Eliteprospects >>

Edwin Günther på Eliteprospects >>

ESK:s lagbygge 23/24 >>

 

Alexander Dahlberg erbjuds inte nytt kontrakt av ESK. Foto: Håkan Hagman