Viktig seger mot Huddinge!

Huddinge öppnar friskt men vi behåller lugnet. Redan efter 1.10 gör Gustav Eurenius 1-0 framspelad av Mikael Hedlund och Damian Szurowski. 8.23 får vi utvisning på Max Mattsson. Vi reder ut det med bra box play. Bra och fokuserat spel av oss fram till powerbreak. 12.41 drabbas Huddinge av en utvisning. Vi lyckas dock inget vidare i powerplay. 17.29 får Huddinge ytterligare en utvisning efter at vi hade skapat ett bra tryck. Vi skapar några bra chanser men får inte in den.

Skotten: 13-2

Vi börjar andra med full fart direkt, Huddinge kommer dock ut som ett nytt lag och spelar med betydligt högre tempo. Vi står dock upp bra och skapar flera långa anfall med bra målchanser.

16:20 slarvar vi och Huddinge får en kontring som blir en straff. Marcus Johansson är dock säkerheten själv och tar straffen. 16.06 sätter vi upp ett snyggt anfall och gör 2-0 genom Mateusz Szurowski på pass från Marcus Karlsson och Emil Hedström. Skotten: 9-9

Tufft spel med högt tempo i inledningen av tredje. 4 minuter in i perioden far Oscar Pentler en klubba i huvudet och tvingas kliva av. Sekunderna senare får Max Mattsson en puck i ansiktet. 4.58 skjuter Huddinge i ribban. 5.35 får Huddinge en utvisning. 7.38 slarvar vi kopiöst i egen zon och Huddinge utnyttjar det och gör 2-1. Efter målet tar Huddinge över mer och mer och pressar oss hårt ofta. 2.02 kvar slår vi pucken till icing och Huddinge begär timeout. 61 sekunder kvar skjuter Olle Dahlman pucken i stolpen. Slutet extremt svettigt men vi håller ut.

Skotten 9-14. Totalt:31-25