Vinst mot Enköping!

Vinst med 4-1 och en mycket bra genomförd match!

Vi tar tag i taktpinnen direkt och redan efter 1.23 får Enköping utvisning på Tim Friberg. Vi lyckas dock inget cider med det powerplay. Lagen byter chanser med varandra med 11.10 in i perioden har vi ett skott i virket. Med 1 minut kvar av perioden får Enköping ytterligare en utvisning. Skotten: 12-6

Vi öppnar friskt även andra och skapar en del lägen. Efter ca 3 minuter tar Enköping över mer och mer och får några långa anfall. Skönt var det då. Är Mikael Hedlund skjuter 1-0 pumpas från Marcus Karlsson efter 6.48. Efter 7.38 åker Gustav Kapborg ut 2 minuter. Vi spelar bra i boxplay, så bra ett Emil Gabrielson kontrar och snyggt väntar in Emil Hedström som inte för några misstag. 2-0. 11.57 får Emil Gabrielson ett friläge och gör snyggt 3-0. Med dryga 5 minuter kvar är Mateusz Szurowski en hårsmån från att göra mål. 17:10 åker Olle Dahlman ut 2 minuter. Exakt när utvisningen är över reducerar Enköping ofint av Tim Friberg. På det stora hela en mycket bra genomförd period av oss även om det var onödigt med målet i slutminuten. Skotten: 16-13

Efter drygt 2 minuter in i tredje får vi en bra chans men får inte in den. Enköping spelar tungt och efter dryga 7 är det mycket nära mål. I situationen efter åker Enköping på 2 minuter. Inget vidare powerplay och med 36 sekunder kvar blir det en dubbelutvisning, där Olle får sätta sig på botebänken för andra gången i afton. Med 4 minuter kvar får ett par bra lägen men inget mål. Med 2.43 kvar gör vi ett dåligt byte och Enköping får ett jätteläge som går i stolpen dock. Enköping plockar idet läget ut målvakten. Vi får snabbt en kontring där Joel Linander gör 4-1 efter 18.08. Vi stänger matchen på ett bra sätt i tredje perioden. En bra kväll helt enkelt. Skotten 10-9 Totalt: 38-28