Förlust 2-4 mot Hanviken!

Förlust 2-4 mot Hanviken
Vi ser laddade ut när pucken släpps och har bra fart på rören men det har även Hanviken. Tyvärr så hamnar en puck vi ska ta ut på domaren så Hanviken får ett 2 mot 1 läge som de inte gör något misstag. 0-1 redan efter 2.21. 4.56 får Hanviken en utvisning när vi skapat ett tryck. Redan 12 sekunder in i powerplay kvitterar vi genom Oscar Sarhus på pass av Dennis Von Walden och Emil Hedström. Efter 9 minuter gör vi ett misstag och Hanviken kommer fria med 2
man men Marcus Johansson räddar. Direkt efter powerbreak sätter vi ordentligt tryck på Hanviken och efter 11.38 gör vi 2-1 genom Emil Gabrielson assisterad av Mateusz och Damian Szurowski. Med 1.28 kvar av perioden åker Marcus Karlsson ut 2 minuter. Vi håller dock ut resten av perioden. Skotten: 7-9

Vi inleder andra först med att klara av utvisningen. Bra tempo i inledningen av andra av båda lagen där chanser bjuds åt båda hållen. Efter 13.18 åker Ville Hornborg ut 2 minuter. Vi spelar ett mycket bra boxplay och reder ut utvisningen. Tyvärr kvitterar Hanviken 16 sekunder efter att vi är fulltaliga. Det kändes klart att Hanviken skruvade upp tempot i andra men vi står trots allt upp bra. Skotten: 11-20

6.52 in i tredje är vi alldeles för klena att få ut pucken ur vår zon och Hanviken är
Inte sena att straffa oss. 2-3
7.35 åker Oscar Pentler ut på en tveksam utvisning. 28 sekunder senare står det 2-4 på tavlan. 9.31 är det dags igen, Oscar Pentler åker ut 2 minuter för crosschecking! Med 6.11 kvar drabbas Hanviken av en utvisning. Tyvärr lyckas vi inte skapa någon riktig farlig målchans. Med 1.41 kvar drabbas båda lagen av utvisning. Vi faller mot ett bättre lag ikväll. Skotten: 7-16 Totalr: 25-45