Förlust 2-3 mot Visby!

Optimistisk inledning av oss de första 5 minuterna, med bra fart under skridskorna. 8.58 in i perioden får Oscar Sarhus en farlig chans. 9.44 drabbas Visby av en utvisning när de har tryck Ivar zon. Första halvminuten såg fett dock ut som om det var vi som var en man mindre. 11.09 gör Oliver Pentler 1-0 assisterad av Oscar Pentler och Tim Dackell. 13.45 drabbas Visby av an ny utvisning när Oscar Pentler får en knätackling när han tar upp pucken i anfall. 16.55 drabbas Visby på nytt av en utvisning. Visby har dock försvarat sig bra i spelformen 4 mot 5. Skotten: 9-7

2.02 in i andra kontrar Visby in 1-1 lite väl enkelt. 7.46 drabbas Visby av en utvisning efter att vi haft ett längre anfall med bra chanser. 9.49 drabbas vi av utvisning på Emil Hedström. Vi reder ut utvisningen efter ett bra boxplay. Visby gör 1-2 på en spelvändning efter 14.05. 14.48 drabbas Visby av en utvisning. 18 sekunder senare står det 2-2 p tavlan efter mål av Dennis Von Walden assisterad av Gustav Eurenius och Mateusz Szurowski. Efter utvisningen skapar vi ta tryck och skapar flera farliga målchanser. Skotten: 17-14

Visby öppnar tredje i högt tempo och vi får slita för att freda målet. Efter 5.33 åker Marcus Karlsson ut 2 minuter. Vi klarar av utvisningen efter ett bra boxplay igen. 12.42 direkt på tekning efter powerbreak gör Visby 2-3. 2.19 kvar tar vi ut Marcus Johansson och spelar 6 mot 5. Vi sliter verkligen men det vill sig inte. 2-3 till Visby.
Skotten: 5-13 Totalt:31-33