Enköping jagar sista poängen för säkrat kontrakt

Med tre matcher kvar måste Enköping ta minst en poäng för att säkra sitt kontrakt i Hockeyettan. Alla tre återstående matcher är på hemmais och den första är ikväll mot Borlänge, ett lag som i sin tur är inne i en knivskarp streckstrid om slutspelsplatserna. 

ESK vs BORLÄNGE: Köp biljett här >>

JM Bil Enköping | Bilservice, bilreparationer, rekond & beg ...

Det är ingen tvekan om att kvällens match i Bahcohallen mellan Enköping och Borlänge är betydelsefull för båda lagen.

För Enköpings del så har man rasat från serieledning ned till att riskera negativt kval efter en ofattbar rad av förluster. Med kvällens match återstår tre matcher för ESK, alla på hemmaplan, och på pappret ser det väl ganska enkelt ut då det bara behövs en poäng för att redan ikväll säkra kontraktet i serien och därmed vara oberoende av övriga resultat i slutomgångarna i helgen.

Men med blott en seger på de nio (!) senaste matcherna så finns ju fog att sätta ett stort frågetecken för lagets chanser att fixa den där sista poängen.

Borlänge har desto roliga förutsättningar inför kvällens match. Kontraktet är redan säkrat och man står inför en spännande avslutning med goda chanser att på egen hand spela hem en plats i ”play-in”, det vill säga det första steget i slutspelsträdet.

Senaste mötet lagen mellan var för en vecka sedan, då Borlänge på sin hemmais kunde vinna med 5-3.  ESK hamnade i ett 4-1-underläge i den andra perioden men gjorde ett bra försök att komma ikapp i den tredje, men närmare än 4-3 kom man aldrig.

Kvällens match startar kl 19 och sänds i vanlig ordning både på Hockeyettan Play och på Enköpings-Posten.


ESK Hockey – Borlänge HF
Bahcohallen
Onsdag 21 februari kl 19:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Ungdom upp till 19 år: Fri entré
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>