Enköping säkrar forward från egna led

Även idag kan Enköping presentera en nykontrakterad spelare från egna led. Forwarden Ludvig Siljesvärd plockas upp från J20-laget och är nu klar för spel med klubben i Hockeyettan kommande säsong.

20-åriga Ludvig Siljesvärd är också en spelare som gått hela vägen från Enköpings hockeyskola upp i A-laget. Trots att flera tomma platser ännu återstår att fylla i ESK:s lagbygge för kommande säsong, så är ”Ludde” den sjätte klara spelaren från egna led hittills.

”Ludde” har alltid spelat med ESK under junior- och ungdomsåren förutom en halv säsong i Almtuna J20 Nationell och i avslutningen av förra säsongen som utlånad till Tierp i hockeytvåan. Där var han bland annat med och spelade kvalet till Hockeyettan där Tierp åkte ut i Playoff 2 mot Tumba.

Hos ESK har han annars tillhört juniororganisationen men varvat med spel i A-laget. För tre säsonger sedan blev det fem matcher, i förfjol två matcher (där han spenderade halva säsongen i Almtuna) och i den gångna säsongen blev det tolv matcher – och även första A-lagsmålet.

Kontraktet är skrivet på ett år.

 

Följ ESK:s lagbygge 24/24 här >>