Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag HSK -
Hockeylag ENK -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag WIN -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag HIK -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag VHF -
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag VIK -

Medlemserbjudande på BLT/Sydöstran

I samarbete med BLT/Sydöstran erbjuds du som medlem att prenumerera digitalt på endera av tidningarna i 4 månader för endast 29kr/månad!

På följande länkar beställer du prenumerationen:

BLT

Sydöstran

Med prenumerationen kan du bl.a se matchen på onsdag den 22/9 klockan 19:00 (sändningen börjar 18:50) mellan KRIF Hockey och Mörrums GOIS i Soft Center Arena.

Här kommer några ord från Bosse Johnsson, sportchef på Blekingesport om varför det är värt att som sportintresserad att prenumerera på BLT eller Sydöstran:

– Det är en enormt spännande säsong i hockeyettan som alldeles snart drar igång och vår målsättning på Blekingesport är att följa serien och lagen extra noga. Vi har tre Blekingelag som åter igen gör upp om titeln som länets bästa hockeylag och jag kan lova att alla vill förbättra fjolårets insats. För KRIF:s del tror jag att just den gångna säsongens missräkning är tändvätska nog, för visst vill KRIF vara med och slåss om en plats i Allettan. Ny derbymatch på försäsongen väntar, KRIF – Mörrum, en match som BLTs och Sydöstrans gemensamma Blekingesport sänder. Man ska inte lägga för stor vikt vid resultat i träningsmatcher, men ju närmare premiären vi kommer desto mer intressanta blir även träningsmatcherna, och med några derbysegrar på försäsongen lyfter självförtroendet. Räkna därför med två heltaggade lag, KRIF och Mörrum. Kan inte vänta till pucken släpps!

Välkomna till LIVE-Hockey med BLT och Sydöstran!

Alltid Oavsett!