Inför bortamatchen mot Tyringe SoSS!

Det är säsongens första bortamatch i Hockeyettans grundserie som väntar för Nybro Vikings under onsdagskvällen. Efter segern i premiären är det Tyringe SoSS som är nästa motståndare. Vi hoppas att ni tar er dit och stöttar laget på plats!

Datum och tid: Onsdag den 5 oktober kl. 19.00
Arena: Tyrs Hov
Livesändning: Matchen livesänds via Tyringes livesändning!

Nybro Vikings startade säsongen på allra bästa sätt genom att besegra Karlskrona HK med 4-2 inför ett kokande Liljas Arena. En tidig 2-0 ledning grundlade segern där Carl-Henrik Edwardsson, Hannes Johansson, Robin Wengdahl och Adam Persson blev målskyttar.

Under onsdagskvällen väntar Tyringe SoSS på bortais, ett Tyringe som är tillbaka i Hockeyettan efter en säsong i Hockeytvåan. Inför matchen har vi pratat med Vikings forward Nikolai Skladnichenko.

Seriepremiären är avklarad och det blev seger med 4-2 mot Karlskrona, vad säger du om matchen?

– Det var verkligen en skön seger! Det var ett riktigt bra stöd från publiken och en trevlig inramning. Det var viktigt för oss att vinna direkt och få en bra start. Det är bra för självförtroendet i laget.

För din egel del har du varit i Nybro nu i drygt två månader. Hur trivs du?

– Allt är verkligen kanon! Jag trivs väldigt bra både på isen och utanför isen, det känns väldigt bra att vara i Nybro. Jag försöker göra mitt bästa för att hjälpa laget att vinna!

Första bortamatchen under onsdagskvällen, tankarna inför matchen mot Tyringe?

– Det handlar om oss själva. Det gäller att komma upp i nivå och behålla vårt hårda jobb på isen.

Vikings trupp har som bekant några skador. Viktor Bolin, Jesper Mångs och Lukas Macklin finns på skadelistan. Simon Ericsson är avstängd och missar onsdagens match men är åter tillgänglig på fredag. Både Anton Avehag och Elias Andersson är tillgängliga.