Storseger för HC Dalen mot Köping HC

Allt stämde för HC Dalen som under onsdagskvällen besegrade Köping HC efter bland annat dubbla mål av Erik Thorwalls och Kalle Holm.

21 sekunder skulle det ta innan Erik Thorwalls gav hemmalaget ledningen i matchen som skulle bli ett riktig målfest för hemmalaget. Visserligen kvitterade Eric Eljas i den första perioden men Kalle Holm sköt relativt kort därefter tillbaka Dalen i ledningen innan Erik Thorwalls mot slutet gjorde sitt andra mål i matchen och Dalen gick till pausvila med betryggande 3-1.

Hemmalaget fortsatte att ånga på i både den andra och tredje perioden där även Kalle Holm fick sätta sitt andra mål i matchen och även Felix Wermelin, Hugo Rostedt och Kristian Røykås-Marthinsen noterades i målprotokollet. Köping var aldrig i närheten Dalen ägde matchen över hela planen och fick med sig en skön seger i bagaget.