Dennis Hall utsedd till seriens bästa tränare – när spelarna i ligan får bestämma

Dennis Hall blev återigen framröstad till bästa tränare i Hockeyettan när Sportbladet skickade ut en enkät till 414 spelare från hela Hockeyettan.

Foto: Lars Sundin

Det är för tredje året i rad som Dennis Hall blir utsedd till seriens bästa tränare enligt spelarna i ligan, och i år delar han priset med HC Dalens, tidigare, tränare Per Gustafsson som båda får 7,5% av rösterna. Gustafsson blev nämligen igår presenterad som assisterande tränare i HV71 och lämnar därmed HC Dalen.

– Jätteroligt. Då känns det som att man gör någonting rätt och bra. Sådant där är en fjäder i hatten att man på något sätt är och försöker vara en god ledare och står för någonting och det kan jag väl tycka att det är något jag gör och har gjort med de lag jag haft. Sen är det så, väldigt klyschigt, att det inte bara är jag som huvudtränare utan det handlar om en hel organisation. Det handlar om assisterande, det handlar om materialare, det handlar om alla runt omkring som gör att man faktiskt kan göra ett bra jobb, säger Dennis bland annat till Sportbladet.

Stort grattis Dennis!

Länk till Sportbladets artikel (Plus-låst): https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/zE4y7K/hockeyettan-414-spelare-i-jatteenkat-klubben-flest-vill-spela-i