Bois utslagna

Nej det ville sig inte i den femte och avgörande semifinalen för Bois del. Trots en riktigt bra inledning låg man under med 1-0 efter det första perioden och sedan lyckades man aldrig hitta rätt bakom John Vestermark och Bois förlorade till slut med 5-0 (1-0,2-0,2-0).

Första perioden

Bois kom ut riktigt bra och skapade 3-4 högkaratiga lägen, men John Vestermark visade direkt att det skulle bli en svår uppgift att hitta rätt bakom honom i afton. När sedan det blir spel 4 mot 4 så kommer Bois i en två mot etta, men passar bort pucken så spelet vänder och i den spelvändningen så kan Magnus Isaksson sätta en retur till 1-0.

Andra perioden

Andra perioden är jämnare spelmässigt. När sedan Bois gör ett dåligt byte så betyder det att Piteå kan komma två mot ett och återigen så är det Magnus Isaksson som kan dra Isac Ohlsson och göra 2-0. Och när sedan 3-0 kommer mitt i perioden, efter ett skott från blå som seglar in bakom en skymd Boismålvakt, så var läget minst sagt prekärt inför den sista perioden.

Tredje perioden

Bois ger det chansen, men man kommer aldrig närmare än nära mål. Allra närmast var nog en styrning på pass framför mål som går precis över. Men då Bois tvingas chansa framåt så kommer spelvändningarna som ett brev på posten. Rasmus Similä är det som kan avsluta till 4-0 och när sedan Bois plockar ut målvakten så kommer femman i tom kasse.

Sammanfattning

Bois lyckades inte med det viktigaste i ishockey, att göra mål, och då vinner man inga matcher. Vi får helt enkelt gratulera Piteå till segern och för Bois del så börjar nu en ny säsong: Silly season. Låt oss hoppas att vi får behålla så många som möjligt från laget som sammantaget gjort en kanonsäsong!