Bara timmar kvar: Pålle blev galen av lycka i tröjan som kan bli din!

Uppdaterat inlägg.

Säsongen 2004/05 gjorde Marcus Paulsson sitt första mål i Mörrums A-lag. 19 år senare ställer han upp på en bild, iklädd samma tröja som han bar i just den matchen. Det var hemma mot Troja i Allsvenskan, den 27 oktober 2004. Mörrum hamnade i 1-4-underläge, men vände till 4-4. ”Pålle” satte kvitteringen med drygt fyra minuter kvar.

”Jag blev helt galen av lycka när jag såg pucken gå in. Det var mitt första mål i Mörrums A-lag. Som jag njöt den kvällen”, säger Marcus.

Han tillhörde egentligen Malmö Redhawks den säsongen, men bad själv att få bli utlånad till sin moderklubb. På grund av lockouten i NHL vimlade det av bra spelare i Sverige och speltiden i Mif blev begränsad.

”Jag kommer ihåg att jag mötte spelare som ”Foppa”, bröderna Sedin och Markus Näslund. Det var jag, Frans Nielsen, Calle Söderberg, Andreas Valdix och någon till som turades om att spela i fjärdekedjan. Det blev bara 4-6 minuter per match. Jag kände att jag behövde spela mer än så”.

Marcus anslöt till Goiset och blev direkt en publikfavorit. Det sägs att ”Pålles” närvaro lockade cirka 500 personer extra per match till Jössarinken den säsongen.

Idag, 19 år senare, sitter han i samma omklädningsrum.

”Tiden har gått så sjukt fort. Jag är 40 år snart, men inte mår jag dåligt av det. Det är tvärtom. Jag har alltid varit i grupper som fungerat bra och då bara rinner tiden iväg. Men när man tänker på det, så skulle jag nog kunna vara pappa till allihop i det här laget, förutom kanske Filip och Linus och någon till.”

I Mörrum spelade ”Pålle” säsongen 2004/05 med tröja #21. Joakim Svanhall hade lagt skridskorna på hyllan bara något år tidigare och numret hade ännu inte blivit pensionerat. Nu kan denna legendariska tröja bli din! Lägg ett bud på #21 eller någon av de andra tröjorna från Goisets senaste sejour i Allsvenskan!

Auktionen avslutas imorgon lördag 23.59. Eventuellt osålda tröjor kommer att säljas till utropspris i samband med Mörrum-Alvesta på söndag. Då kommer även andra matchtröjor att finnas till försäljning.

Tillgängliga tröjor från Allsvenskan 2004/05 och senaste bud: Tröjauktion ”Allsvenskan 2004/05” – Hockeyettan.se

Lägg ett bud: mejla [email protected]

Foto: Pär-Magnus Ström (Mörrum-Oskarshamn, 041121)