Antek ny målvakt i ÖHF

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag meddela att målvaktsparet är spikat inför säsongen 2024/2025.
Sedan tidigare är Leo Granholm kontrakterad och nu står det klart att han kommer kampera tillsammans med Tamas Antek.
Antek spelade den gångna säsongen i Hockeytvåan med Sollefteå. Nu tar Antek klivet till Hockeyettan efter att han och ÖHF kommit överens om ett avtal över kommande säsong.
– Vi har följt Antek under säsongen och gillat det vi sett. Han är en välvuxen målvakt vilket han också jobbar med till sin fördel, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Tamas Antek, som mäter 193 cm och väger 95 kg, är född 2003 i ungerska Debrecen. Han har på juniornivå representerat både Troja-Ljungby och Västerås. Antek har också erfarenhet från internationell hockey i form av JVM.
– Det känns spännande och intressant att få möjligheten testa mig på en högre serienivå. Jag vet att ÖHF är en förening som satsar ungt och jag ser fram emot att bli en del av det. Jag ser fram emot att lära känna förening, lagkompisar och staden Örnsköldsvik, säger Antek och fortsätter så här när han beskriver sig själv som målvakt, och som person:
– Jag älskar att tävla, tävla om varje puck, och jag strävar efter att vara den som jobbar hårdast i laget. Jag försöker dra nytta av mina fysiska förmågor för att göra mitt spel bättre, för att utvecklas i rätt riktning. Tycker också att jag är lugn i mitt spel, överdriver inte situationerna. Som person är jag positiv och vänlig, försöker alltid att ha ett leende på läpparna.

#ÖHF #hockeyettan