Publikinfo: Hudik Hockey – Brödernas/Väsby

Hudik Hockey vill tillsammans med torsdagens matchvärd Din Bil hälsa er hjärtligt välkomna till Holmen Center.

 

Bilvisning
Innan matchen kan ni utanför entrén se några bilar från Din Bil och under första periodpausen kommer vi även att få se nya Volkswagen ID.7 på isen.


Väskförbud & Visitation
Precis som det varit under hela säsongen så gäller fortsatt väskförbud med undantag för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in, samt för barns skötväska.
Svenska Ishockeyförbundet jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra och trygga som möjligt. Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter och följer alltid myndighetsrekommendationer.

Med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån, så har det under denna säsong införts ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang, som även påverkar våra matcher i Holmen Center.
Det innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare.

Hamburgare
Likt senaste gången vi mötte Brödernas på hemmaplan så finns våra vänner från Smashed by Hudik på plats med dom bästa burgarna fram tills tredje perioden börjar.

Kontantfritt
Vi är fortsatt en kontantfri förening, vilket innebär att vi inte tar emot några kontanter varken på parkeringar, entrén, lotter eller kiosker/cafeteria.

Betalning i Holmen Center:
Parkering – Swish (köper man matchbiljett via Tickster kan man även lägga till parkeringsbiljett för 20:- till specifik match)
Biljettentré – Kort, Swish & förköp via Tickster på biljett.hudikhockey.se
Cafeteria på ovanvåning – Kort & Swish
Kiosker – Swish
Lotter – Swish, går att förköpa lott redan nu på denna länk: 50/50 lotter

Klicka här för att förköpa dina biljetter

Varmt välkomna till Holmen Center!