Tränarstaben komplett

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag presentera tränarstaben för säsongen 2024/2025.
Sedan tidigare stod det klart att Oliver Dackell är målvaktstränare.
Huvudtränare för ÖHF i Hockeyettan är Tobias Jansson och han kommer att assisteras av William Cederstam.
– Det är en ung tränarstab som vi satt samman, men som ändå har en hel del erfarenhet och vi tror att de kommer att komplettera varandra på ett bra sätt, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Tobias Jansson, född 1995, har de två senaste säsongerna varit huvudtränare för MoDo J18, innan det har han också hunnit med en tid i Hockeyettan med Hammarby.
– Tycker det här känns som en spännande och stimulerande utmaning. Det finns en kärntrupp kvar från förra säsongen att bygga vidare på tillsammans med nya spelare som kommer in. Där ska vi som ledarteam komma in med energi och få dessa spelare och individer att må så bra som möjligt för att prestera och trivas.

William Cederstam, född 1998, har en bakgrund som spelare i ÖHF, både i junior- och seniorsammanhang. De två senaste säsongerna har han spelat i KB 65 men kliver nu in i tränarrollen.
– Jag känner mig taggad och motiverad inför det här. Jag är ödmjuk inför det som komma skall och ser framemot att lära och utvecklas tillsammans med gruppen, säger William Cederstam.

Kontraktsläget i ÖHF:
Målvakter: Tamas Antek, Leo Granholm.
Backar: Hannes Alander, Arvid Carlsson, Vilgot Eriksson, Elias Hörnquist, Emil Jonsson, Andreas Rådberg.
Forwards: Anton Boström, Elias Boström, Lukas Carlsson, Axel Ekstrand, Oscar Ingesson, Joel Kinnander, Sander Skröder, Oliwer Stensson, Alex Mani Sveinsson, Olle Söderlund, Filip Wiberg.
Huvudtränare: Tobias Jansson.
Ass tränare: William Cederstam.
Målvaktstränare: Oliver Dackell.
Materialare: Andreas Sundberg, Tobias Eklund.
Sportchef: Patrick Edlund.

#ÖHF #hockeyettan