Vallentuna: Klar seger i första träningsmatchen

Gästerna med tränare Patrik Juhlin i spetsen och hans manskap från Surahammar kom till ett soligt Vallentuna och fick se sig besegrade under ledning av Mikael Österblom och Magnus Kullerbacks Vallentuna Hockey med klara 6-3 (1-0,3-2,2-1) efter mål av O Söderberg x2, W Stoor x2, J Lundin och A Ek. Det märktes att det var första matchen efter ett antal träningspass sedan man gick på is den 17 augusti för hemmalaget. Första två perioderna var ok för Vallentuna och 2 mål i boxplay i inledning av 2:a perioden var ett av kvällens ögonblick med perfekta avslut bakom en annars bra spelande Oliver Eriksson i Surahammars målet. Surahammar gjorde en bra första och stark sista period. Den tredje perioden vinner Vallentuna ändå med 2-1 trots stora svårigheter att komma ur enkelt från egen zon men det var en hel del trötta ben ju längre matchen led mot sitt slut även om man rullade med fyra femmor.
Vi hade 50 personer i hallen med Corona anpassning vilket flöt på bra vad gäller avstånd och hur väl flödet fungerade inför, under och efter match och vi vill rikta ett stort tack till er som var där på plats och stöttade oss. Vi tackar även alla ni som tittade på matchen via ATG HockeyEttan Play, vilket var en stor skara.

Att notera. Vallentuna spelande inte med Tobias Ericsson, Victor Andersson, Stefan Söder samt Niclas Lehmann
Nästa träningsmatch är borta på lördag mot Lindlöven i Lindesberg.