Tränarens kommentar efter matchen mot Lindlöven

Vi är tillbaka i Vallentuna efter en bra helg med match borta mot Lindlöven och sen bodde vi kvar i Örebro för att få ihop laget.

Lindlöven är ett lag som vill sätta press över hela banan och gillar att spela tufft med kroppen. Vi fick lite problem med det i första perioden men ju längre matchen gick började vi lösa det bättre. Vårt försvarsspel var mycket bättre i denna match än mot Surahammar. Framför allt så stod backarna upp mycket bättre och i egen zon och vi gick inte bort oss. Detta hade vi pratat om innan matchen så kul att killarna tog åt sig denna information.

Framåt har vi tillräckligt med chanser för att avgöra denna match till vår fördel.

Lindlöven drog på sig många utvisningar när vi började åka skridskor. Vi borde ha avgjort i nåt av våra pp som vi hade. Denna gren har vi inte tränat på , men dessa moment kommer vi börja träna på om några veckor.

Sammanfattningsvis så är jag nöjd framför allt med målvaktsspelet och vårt försvarsspel över hela banan. Självklart borde vi ha avgjort på alla chanser vi hade.
Nu har vi en hel vecka då vi kommer träna på bra och fortsätta gnugga detaljer i vårt spel. Veckan efter det har vi hemma match mot allsvenska Väsby.

Ska bli intressant hur vi står mot dom.

/Mikael Österblom, Huvudtränare