Vinst i genrepet med 3-2 borta mot Borlänge

Vallentuna Hockey vinner genrepet borta mot Borlänge med 3-2 efter mål i förlängningen. Assisterande tränare Magnus Kullerback sammanfattar matchen:

-Vi utför en väldigt bra bortamatch där alla femmor är med och bidrar. Vi vinner skotten med 57-31 och innehar ett spelövertag sett till nästan hela matchen. efter de tidigare träningsmatcherna har vi pratat mycket om vad gäller att skapa målchanser med att ha bra trafik framför målvakt vilket var resultatet till ledningsmålet signerat #33 Andreas Paulsson efter 13.09 i första perioden, en period som slutar 1-1. I andra perioden är det ganska mycket utvisningar som stör rytmen för bägge lagen, en period som vinns av Borlänge med 1-0. I den 3:e perioden sätter Vallentuna upp farten ytterligare och kvitterar till 2-2 i PP med mål genom #3 Karl Holmqvist och resultatet står sig perioden ut. I förlängningens 3-mot-3 spel är det Vallentuna som skapar mest och avgör efter 1.38 med mål av #17 Marcus Andersson.

Under veckan som kommer så har vi några träningar fram till bortapremiären mot Visby på fredag 2/10, en svår och intressant match mot ett annat topp 5 lag.