Fri 22 Jan Slut
Hockeylag STR 3
Hockeylag SEG 4
Fri 22 Jan Slut
Hockeylag VHF 4
Hockeylag WIN 3
Fri 22 Jan Slut
Hockeylag SOL 2
Hockeylag NSK 1
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag WIN -
Hockeylag SOL -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag VHF -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag HIF -
Hockeylag STR -

Ek avgör på OT

Vallentuna Hockey åkte igår till Segeltorp för ny match i det tighta spelschemat. Det skulle visa sig bli en oerhört jämn tillställning över 60 minuter(1-1,1-1,1-1,0-1) där Segeltorp tar ledningen iden första perioden men Vallentuna kvitterar snyggt genom ett hårt och välplacerat skott av Af Burén. I den andra perioden tog Vallentuna ledningen med 2-1 i den femte minuten genom L Paulsson och hade bud på flera mål men Segeltorp kvitterar till 2-2 i PP. Vallentunas boxplay är inte bra för närvarande, sist i den spelformen av alla lag i östra serien. I den tredje perioden så är det ställningskrig men så får hemmalaget in ledningspucken efter en lobb och snedstudsar och 3-2 målet letade sig in bakom Rosengren då klockan stod på endst 3.47. Vallentuna såg till att hålla huvudet kallt efter dubbelutvisningen som föll 7:56 och fortsätter att  jobba metodiskt och enligt plan vilket gav resultat då Ivarsson tryckte in pucken efter 11.56 på en perfekt pass från Ahnelöv. 3-3 stod sig matchen ut och i OT hade Vallentuna bestämt sig för att gå för det med att sätta vinst pucken av Ek på pass av Ahnelöv, då hade det gått endast 25 sekunder.

-Skönt med 2 poäng idag men det satt hårt inne då Segeltorp var tunga, spelade irrationellt över hela isen och var överallt och jobbiga i de allra flesta lägena, berättar Mikael Österblom.

-Vi är inte helt nöjda med vår insats och det var tunga ben idag på våra gubbar efter täta matcher. Vi tappade Viktor Andersson som utgick i andra perioden efter smällen han åkte på i mittzon men hoppas han är tillbaka till onsdag mot Sollentuna hemma.

-Vi har tre matcher mindre spelade än Hanviken på femte plats, som är utropstecknet åtminstone vad som tippades av alla sk experter inför seriestarten, och vi ligger 8p bakom men det är mycket kvar att spela om men såklart det är tufft med spelschemat, avslutar Mikael Österblom.