Förlust mot Hudiksvall

En välspelad och jämn tillställning över tre perioder där Hudiksvall var vassare och effektivare på isen i sista tredjedelen. Seger siffrorna var tydliga 6–2 till gästerna men resultatet  speglar inte helheten av matchen. Skotten slutar jämnt 25-26.
Hudiksvall var i ledning med 2-0 efter första perioden och det var 3-1 efter den andra perioden där Lukas Paulsson i Vallentuna kommenterar så här i periodpausen:

-Det var tufft med två individuellt bra Hudiksvall prestationer/två dåliga av oss där vi sätter oss i ett dålig underläge från start i första perioden. I inledningen av andra sätter vi pucken effektivt i PP och får napp men sedan får Hudiksvall in ett mål till från ingenstans kändes det som.
-Vi måste steppa upp och göra jobbet över hela isen och dumpa pucken på mål och jobba därifrån i den sista perioden, avslutar Lukas.
I den tredje perioden försöker Vallentuna få till förändring men blir straffade på nytt med 2 mål innan en reducering kom till 2-5 med 6 man på isen då Vallentunas tränare plockat ut Jirhage men då stod klockan på 17.21 och tåget var på väg ifrån perrongen. Spelet fortsatte med 6 man på isen och sista målet för Hudiksvall gjordes ENG, för övrigt Dunkleys första i Hudiksvall dressen.
Nu fortsätter Vallentuna sitt fokus mot nästa match som är imorgon mot Segeltorp hemma och det finns revansch att plocka fram.