Två svaga insatser den gångna veckan

Lägsta nivån måste upp och misstagen i egen zon måste städas bort!!

Vi summerar onsdagens och fredagens matcher.

-Mot Enköping, som verkligen hade kniven mot strupen och ganska tvungna att vinna med på pappret ett mycket bättre lag än de hittills visat, så fanns medvetenheten hos oss att det var en svår match men vi spelar krampaktigt och lite nonchalant i första perioden men håller 0-0 trots spelövertaget för gästerna. I den andra perioden tar vi ledningen med 1-0 genom Jansson, ass av Lundin och Henriksson och därefter har vi 2-3 fri lägen att utöka men Enköpings bästa line med Wiklund, Conger och Mattsson är de som jobbar och sliter sig till en kvittering. Så i den tredje så ser det länge ut som att det skall gå till OT men Enköping jobbar frenetiskt och Haas orkar inte hålla mot med 46 sekunder kvar så smäller gästerna in 1-2 och sedan på straff  betydelselösa 1-3. Onödigt och lite tungt är summeringen.

Så till fredagens match borta mot Visby som är en av säsongens allra svåraste matcher och den blir inte lättare när vi kommer ut soft och vilse i första perioden där Visby redan efter 8 minuter nästan avgjort matchen då man är i ledning med 2-0. Men så kommer vi ut i andra perioden och tar tydligt kommando, spelar så bra hockey som vi vet att vi visat tidigare och reducerar till 2-1 efter mål av Nilsson, ass Venne. Och så har vi hög press och ett antal fler läge där vi sliter hårt men så straffas vi på nytt med ett sent mål i en period och 3-1 lyser på tavlan med 31 sekunder kvar  i mittakten.
I den sista perioden gör vi vad vi kan men orkar inte riktigt och faller tillslut med 5-1, sista målet i tom bur.

Adam gjorde sin första start i mål och räddade laget från ytterligare mål i baken och var den spelare som hade högsta nivån.
Nu laddar vi om och ser fram emot onsdagens tuffa match hemma mot Wings och hårt jobb mot en turn back på vinnarspåret.