En vinst med mersmak då Wings maldes ner

-Ännu en seger med siffrorna 2-1, en skön kväll som man tar 10av10 tillfälle, summerar tränare Tim Johansson Bräck nöjt då laget inkasserar 3 poäng till på kontot.

 

-Vi kommer från två förluster och hade en gameplan att ta oss tillbaka på vinnarspåret. Wings var obesegrat efter 4 spelade matcher och 11 inspelade poäng och har lovordats av HE familjen efter den fina inledningen av säsongen hittills. Vi har inlett långt bättre än vad oddsen var satta till av spelbolagen inför starten av serien, konstaterar tränare Andreas Pålle Paulsson efter slutsignalen.

 

Dagens match inleddes piggt av gästerna och det var Wings som skapade mest i den första perioden då Vallentuna satt kvar lite i samma sits som i första perioden mot Visby. Dock så var målchanserna sådana att Haas kunde freda sitt mål, boxade i 4 minuter då Vallentuna drar på sig utvisningar, håller undan och perioden slutar 0-0.
Ut i den andra perioden kommer Vallentuna mer påslagna och skapar en rad farligheter innan 1-0 faller i den 9:e matchminuten genom Jansson, ass Lundin och Lagerstedt. Även denna period blev det utvisningar åt bägge håll men inga mål i special teams för någondera part, då blir ju BP 100%, check på den! Skotten slutar 10-13.
Hur skulle den tredje perioden te sig? Bägge lagen krigar i alla närkamper och det hettar till vid flera tillfällen då bägge lagen försöker ta sig under skinnet på varandra. Så i den 14:e matchminuten av sista akten så krigar Vallentunas kapten Trojmar in pucken, ass på Svennas skott från blå och assist även från Henriksson. Wings ställer några sista frågor och desperat krigar man på och i minut 15 reducerar Karpborg till 1-2Wings tar TO med 2.30 kvar på uret och lägger upp planen för en kvittering i första hand men strax efter detta tar L Eriksson och drar med sig Wings Tim Friberg i en liten dans vid ena sarghörnet och bägge blir utvisade vilket blir till Vallentunas fördel resterande tid av matchen för det blir inga fler mål och vinsten skrivs som sagt till ännu en gång med 2-1 seger, basunerat klang och jubel.
Kvällens och matchens Viking blev ”pappa” Trojmar.