Bättre beslutsamhet kommer att krävas i kampen om Allettan platsen

2-2 vid full tid var en vunnen poäng då det krävs 60 minuter full attention och i dagens match var det bara 40 minuter närvaro.

Underläge i första perioden med 0-2 var en utmaning i dagens match för att ta striden om strecket.
Reducering till 1-2 kom i PP, klockan hade kommit till 15.42 och med endast 3 sekunder på sig tills det smällde genom Jansson,ass Lundin och Holmblad. Då hade det gått 6 matcher utan mål i PP så det var på tiden.
I andra perioden så skulle målskörden blivit större än den blev men kvittering till 2-2 var viktig. Målet görs av Lundin, ass T Ericsson och Jansson. Den tredje perioden blir krampig av hemmalaget och Hanviken är starkast men Haas i hemma kassen står på huvudet ett flertal gånger.