Kalix blev nollade då Vallentuna tog den femte raka.

En oerhört stark lagprestation över 60 minuter av Vallentuna där Kalix blev rejält överkörda då matchen slutar 7-0.

Det var upplagt för en publik tilldragande tillställning i eftermiddag då Kalix kom på besök och vilken underhållning det blev då Vallentuna öste på från första till sista nedsläpp och #31 Haas visar vilken klass våra målvakter håller då #1 Matsson gjorde en stabil och säker match igår, 100% och 94,12% . Vallentuna har denna säsong verkligen en av ligans bästa målvaktspar.

Kalix återvänder hem från huvudstaden med endast 3p från gårdagens match mot Wings då man var totalt chanslösa i dagens match mot Vallentuna som spelade ut hela sitt register då det blev 2 mål i PP, man klarade även av ett BP2 i 1 min och 20 sek i slutet  av andra och inledningen av 3:e. Mittenperioden var nog en av de bästa ishockeyperioder som spelats på väldigt länge i Vikingaborgen, hela 5 mål bjöds det på.
Nu stärkte Vallentuna sin andra plats i tabellen efter en sk 9 poängs vecka och nu väntar en veckas träning och återhämtning och uppladdning för mötet mot Borlänge den 28/1.

Dagens mål där ett flertal var riktiga läckerbitar gjordes av 2x#24 Jansson, 2x#8 Paulsson, #33 Henriksson, #5 af Buren, #27 Nilsson.

Bild: Holmblad i intervju på HE Play i mötet med Kalix. Foto:Patrik Stolt