Första segern borta mot Vännäs och minst en play-in match klar

Vallentuna gick på nock i första perioden och gjorde 3-0 på två minuter  då klockan var 8.28-10.28. Sedan kontrollerade man matchen dock  tillät man Vännäs att reducera till 1-3 men sedan sattes spiken i kistan till seger med 4-1.

Viktig seger och klart för mer hockey i Vallentuna ishall.
Lagets poäng kung #24 Jansson inledde målskyttet med mål nr 12 i vårserien, 2-0 stöttes in av #8 Paulsson, 3-0 var ett riktigt snyggt mål av #10 Venne och 4-1 i tom kasse av #19 Trojmar.
Nu blir det en spännande uppgörelse i mötet med Kalix och för Wings del krävs seger mot ett kämpande Vännäs. Om både Vallentuna och Wings vinner på ordinarie tid så kommer det att spelas play-in mellan lagen, förutsatt att Borlänge slår Enköping. Kalix har chansen att vinna serien men då måste Borlänge förlora och Kalix vinna mot oss.