A-lagets trupp info innan ispremiär den 7/8

Vallentuna hockeys A-lag har ispremiär på måndag den 7/8.

 

På måndag den 7/8 är det dags för ispremiär för A-laget. Det har hänt en hel del med truppen under sommaren och här kommer lite information innan laget går på is. Just nu har laget 24 spelare på kontrakt:

Tom Nilsson fortsätter sin karriär i Vallentuna Hockey och har skrivit ett nytt kontrakt för ett år. ”Det ska bli jättekul att få fortsätta i moderklubben, många som är kvar från förra året och det tror jag är viktigt. Jag tror den här ledarstaben med Jussi och Kevin passar vårt lag väldigt bra med unga drivna spelare. I och med att vi är ett väldigt ungt lag så både tror och hoppas jag på att vi kommer utvecklas och bli ett bättre lag desto längre säsongen går”, berättar Tom Nilsson om förlängning.

”Tom är en nyttig spelare att ha i laget. Man kan använda honom i olika roller och det ska bli intressant att se vilken roll han kan ta under säsongen”, säger sportchefen och tränaren Jussi Salo.

2004 född back William Hoffman ska också vara med på is som kontrakterad spelare för laget. Han är en sista års junior som spelade hela förra säsongen in HockeyEttan i Vännas.

Vallentuna kille Markus Aaw försöker slå sig in i laget på try-out och är med på is på måndag.

Samtidigt kan vi med stor glädje meddela att Matias Mutikainens try-out har gått bra och han har skrivit på kontrakt för hela säsongen. ”Vi såg Matias på is 10 gånger i juni. Han är en stark skridskoåkare, rivig spelare som har bra egenskaper offensivt”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo om senaste nyförvärv.

Det kommer även bli en hel del J20-spelare som får chansen med A-laget under första två veckorna. Ett par till try-out spelare kommer också vara med veckovis. Lettiska Ricards Benislavskis, som har bra rekommendationer från våra ungdomsansvarig Ansis Straube, är en av dom.

David Åslin kan man också träffa på Vallentuna ishall på nästa vecka. Han ska träna med A-laget och förbereda sig för säsongen med våra tränare som han känner väl.

Vallentuna Hockey vill  tacka Jacob Lundin och Filip Möllerstedt för sin tid i föreningen. Vi önskar stort lycka till för båda framöver.

Exakta tid för isremiären är kl 16.40 på måndag den 7/8.