A-lagets ledarstab fylls på

Ispremiären närmar sig och A-lagets ledarstab fylls på. Vallentuna Hockey kan med stor glädje presentera Andrej Vasiljevic som ny målvaktstränare för A-laget och juniorer och två rutinerade herrar med förlängningar på materialare sidan med Martin Johansson och Yngvar Södertröm. Även fysioterapeut Maria Håkansson är med i ledarstaben.

 

Andrej Vasiljevic har tidigare i sin spelare karriär spelat i KHL, högsta ligan i Österrike, andra högsta ligan i Finland och även i HockeyEttan i Sverige. Senaste två åren har 29-åring jobbat som målvaktstränare i Huddinges A-lag och juniorer. För nästa säsong väljer han fortsätta sin målvaktstränar karriär i Vallentuna Hockey i A-laget, J20 och J18.

”Andrej är en väldigt energiskt och nyfiken målvaktstränare som hela tiden vill utvecklas. Han driver målvaktsträningar med sin bra erfarenhet, men även med bra teoretiska kunskap. Jag är jätte glad att Andrej jobbar hos oss nästa säsong”, berättar sportchef Jussi Salo.

”När möjligheten att komma till Vallentuna öppnade sig var det ett lätt beslut att tacka ja till. Jag har bara hört bra saker om Jussi och vet hur Kevin jobbar så jag vet att det kommer att bli en fantastisk miljö. Jag är taggad och ser fram emot att jobba med målvakterna”, säger Andrej Vasiljevic.

På materialare sidan får A-laget fortsätta njuta av oerhört stor erfarenhet, med Martin Johansson och Yngvar Söderström. Båda har jobbat som materialare många år och Yngvar började i Vallentuna Hockeys A-lag så tidigt som 1975.

”Att Martin och Yngvar fortsätter med A-laget menar jätte mycket för oss. Dom har oerhört mycket rutin i detta jobb och spelarna kommer att få bästa möjliga ”service” med det här materialarna. Jag är ytterst glad att båda fortsätter med laget även nästa säsong”, säger Jussi Salo.

Maria Håkansson fortsätter som fysioterapeut för A-laget. ”Väldigt viktig roll för att kunna hantera eventuella skavanker och små skador fort och effektivt. Med Maria får spelarna behandlingar fort på plats i hallen och på det sättet kan vi få kortare rehabiliterings tider”, berättar Jussi Salo.

A-laget letar fortfarande efter en lagledare och vi hoppas på att kunna presentera hen inom kort varsel.