Ändringar i A-lags truppen

Försäsongen och förberedelser är i full fart och A-laget har redan hunnit spela två träningsmatcher. Hittills har laget vunnit en match på ordinarie tid och förlorat en på förlängning. Lagbygget fortsätter och nu informerar sportchefen Jussi Salo om ändringar i A-lagets spelartrupp.

 

”Vi har sett nu alla spelare på is 15 gånger och spelat två träningsmatcher. Vi har lite ändringar i spelar truppen”, börjar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

Markus Aaw har varit hos oss på try-out hela sommaren och nu har vi skrivit på kontrakt för säsongen 2023-2024. Han har visat bra tränings vilja och han verkligen vill representera Vallentuna Hockey. Markus är en två-vägs forward som kan spela också center. Han läser spelet väl och kan användas i många olika roller. Han är en Vallentuna kille från början”, berättar Jussi Salo.

Samtidigt informerar Jussi att Ture Edvardsson  inte kommer vara kvar i klubben: ”Ture vill ha större roll än vad vi eventuellt kan erbjuda. Prestation avgör roller och speltid. Ture är en bra kille och han har tränat med oss hela sommaren och vi har satsat på honom så det är klart att det är tråkigt att han vill lämna. Vi letar efter ersättare för honom och har en dialog med andra klubbar om honom”.