Axel Boberg till Vallentuna Hockey

Vi har en månad kvar till seriepremiär och A-laget har fått en bra start på försäsongen. Lag bygget fortsätter och idag har vi glädjen att presentera Axel Boberg som Vallentuna spelare för säsongen 2023-2024.

 

Axel Boberg har fått den större delen av sin hockey utbildning i MoDo hockey. Han spelade för MoDo i totalt sex år från U16 till J20 innan det blev senior hockey i Sollentuna i HockeyEttan. Säsongen 2021-2022 representerade han Haugesund i Norge innan han flyttade hem till Sverige och till Strömsbro. Nu går flyttlasset söderut och till Vallentuna.

”Jag hade ett bra snack med Jussi och det kändes direkt att Vallentuna har någonting bra på gång. Det är rätt ställe för mig att utvecklas och ta nästa steg samtidigt som jag tror att vi som lag kommer ta oss långt”, kommenterar Axel Boberg.

”Även om vi känner att vi har en ganska bra bredd i truppen breddar Axel oss ännu mer. Vi har letat efter forwards hela tiden och när möjligheten att få Axel till truppen kom blev det genast intressant. Han är en mångsidig och lojal lagspelare som vi kan använda i många olika roller”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo om det nyaste nyförvärv.

Vi hälsar Axel välkommen till Vallentuna Hockey!