Den sportsliga utvecklingen fortsätter i Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey lade fast en långsiktig plan för klubben våren 2023 och anställde Jussi Salo för att utveckla klubben sportsligt. Säsongen 2024-2025 är det andra året i planen och nu bygger vi trupp och organisation för att ta nästa steg. I detta bygge för framtiden är naturligtvis sportchefen och A-lags tränaren en central person. Vallentuna hockey har redan nu startat nödvändiga förberedelser och Jussi Salo, Sportchef för A-lag, J20 och J18 och Head Coach för A-laget kommer att ta den vidare till 2024-2025. Även A-lagets assisterande tränare Kevin Törnblom stannar kvar i sin roll.

 

”Det har nog inte gått någon förbi vikten av Jussis arbete med trupp, metodik och ledarskap och hur A-laget aktivt deltar i ungdomsverksamheten för att bygga en stark klubbkänsla med interna förebilder. l tillägg bygger det det relationer som går som en röd tråd genom alla åldersgrupper”,  säger ordförande

n Ib Andersen.

”Vi är stolta över vår förening och att vi tillsammans med Jussi den kommande säsongen redan nu tar nästa steg i vår plan. Detta är en kraftfull bekräftelse på såväl vår plan som vår organisation”, avslutar Ib Andersen.

”Jag har trivts väldigt bra i Vallentuna och fått bra stöd från klubben att göra mitt jobb. Det känns verkligen kul att jobba i Vallentuna Hockey och se klubben utvecklas på alla plan. Verksamheten utvecklas väl i linje med vår långsiktiga och hållbara plan och vi har kunnat göra bra resultat redan  första året. För mig är det lätt att vara engagerat att fortsätta genomföra planen”, säger Jussi Salo.

Kevin Törnblom stannar också i Vallentuna Hockey. Hans kontrakt som assisterande tränare i A-laget är förlängt till säsongen 2024-2025.

”Att kunna behålla Kevin är riktigt bra för Vallentuna Hockey. Långsiktighet även på tränarsidan ingår i klubbens plan. Jag och Kevin funkar bra ihop och han avlastar mig på ett bra sätt i vardagen. Han jobbar hårt och brinner för individuell utveckling. Han är grymt bra på statistik och i honom får vi mycket mer än bara en assisterande tränare. Jag är verkligen glad att Kevin stannar kvar hos oss”, säger sportchefen Jussi Salo.

”Det känns väldigt bra att förlänga med Vallentuna. Redan i våras när jag och Jussi började samtalen inför årets säsong så sa vi att vi vill bygga långsiktigt. Vi vill skapa en riktigt bra utvecklingsmiljö i Vallentuna och även om vi börjat den resan väldigt starkt så är vi inte klara. För mig är det perfekt att jobba tillsammans med Jussi och vi kompletterar varandra bra och är ett starkt team”, meddelar Kevin Törnblom.