Albin Olofsson förlänger med Vallentuna Hockey

Albin Olofsson kom till Vallentuna Hockey inför säsongen 2023-2024. I 34 matcher gjorde han 5+7 =12 poäng i HockeyEttan. Nu förlanger han kontraktet och stannar i Vallentuna Hockey säsongen 2024-2025.

 

Albin Olofsson har fått sin hockey utbildning mest i Västerås. I junioråldern spelade han i Västerås J18- och J20-lag i högsta serierna i landet och fick även vara med i U16- och U17-landslaget totalt 25 matcher. På hans meritlista ligger också matcher i SHL och HockeyAllsvenskan. I HockeyEttan har den skridskostark forwarden hunnit spela 108 matcher totalt.

&

...
#8221;Albin är en skridskostark forward som jobbar alltid hård för laget. Han har utvecklats mycket under säsongen och har mycket potential i sig. Han är alltid positiv och sprider glädje och bra energi i gruppen. Jag är jätte glad att Albin stannar hos oss även nästa säsong”, säger sportchefen Jussi Salo.

”Känns kul med förlängningen i en proffsig miljö med goda möjligheter att utvecklas samt att föreningen, spelaregruppen och ledarestaben alla drar åt samma håll och vill fram åt och uppåt”, kommenterar Albin Olofsson förlängningen.