Vallentuna Hockey firar 75 år med aktiviteter i Ishallen lördag 17/9

Vallentuna Hockey toppar firandet med träningsmatch mot Surahammar kl 15.00 lördag 17/9.

Det är exakt 15 dagar på klockslaget 16.00 till nedsläpp borta i premiären mot Nyköping. Kvar är tre viktiga träningsmatcher, först ut imorgon Surahammar, sedan är det Lindlöven hemma på onsdag och nästa lördag borta mot Surahammar. Bra motstånd och bra värdemätare var vi står någonstans.  

Sedan senaste matchen borta mot Väsby för en vecka sedan har det varit hård träning, genomgångar av spelet och regelverket och ikväll träning och finslipa på detaljer inför matchen mot Surahammar.

Truppen är nu spikad och det är 2 målvakter, 7 backar och 14 forwards.

Senast in i laget är Theo Hårdstam som är en Vallentuna kille med Vallentuna Hockey som moderklubb och senaste åren tillhört AIK:s Junior organisation J18-J20.

Och så sent som igår kväll landade vi en sista viktig pusselbit i ett återseende med Jacob Lundin. Läs mer om honom här på HockeyEttans nyheter.

Vi passar på att fråga Ture Edvardsson, ny spelare från Sollentuna HC inför matchen imorgon.

 

-Hur känns det så här långt i Vallentuna dressen?

Det var lite svårt i början med högre tempo, nytt spelsystem som skall sättas och så klart ett helt nytt lag att komma till. Det flyter på otroligt bra hitintills och jag har tagits väl emot.

-Vad tror du att du kommer att få för roll i laget? 

Hårt arbetande, ta pucken på mål, skapa målchanser, ta min roll i det defensiva spelet och förhoppningsvis göra mål och viktiga poäng för laget.

-Vad tror du blir viktigt för Vallentuna Hockey denna säsong?

Att vara med och kriga om en plats på den övre halvan av tabellen. Det kommer att vara tufft, tror att det blir en jämn serie där fler lag än vanligt kommer att slåss om topp 5.

Vad har du för mål med din hockey?

Att spela på så hög nivå som möjligt så att jag kan leva på att spela hockey under längre tid, helt enkelt att bli så bra som möjligt och hela tiden fokus och viljan med att bli bättre.

Fakta om Ture finner ni på följande länk https://www.eliteprospects.com/player/470966/ture-edvardsson

 

Välkomna till Vallentuna Ishall imorgon, det är fri entré till alla evenemang under dagen. 75-års programmet startar redan kl 09.30 bla med Bordshockey turnering där ni kommer att kunna möta några av A-lags spelarna.

Folkligt och festligt hela dagen och kvällen tillsammans med våra medlemmar och samarbetspartners. Både hockeymatcher för våra mindre spelare såväl tjejerna och killarna matchas friskt under dagen

Utöver detta massor av god mat, rolig underhållning och aktiviteter samt annat skoj med ett detaljerat program. Kom upp till Ishallen och ha en heldag med Vallentuna Hockey.