Våra sponsorer bjuder er på entrén mot Teg

I helgen väntar dubbla hemmamatcher för våra lirare i A-laget. Teg på lördag och Örnsköldsvik på söndag. Matchen på lördag är gratis. Detta tack vare våra fantastiska sponsorer och privatpersoner som gör det möjligt.

Det är alltså dags för den årliga sponsormatchen i Surahallen där vi med stöd av små och större ekonomiska bidrag från våra partners och privatpersoner med stort surahjärta kan bjuda publiken på gratis inträde. Lördagens match spelas alltså mot Teg klockan 16.00 och vi hoppas att ni är många som vill komma ner och heja fram våra killar till tre nya poäng.

Då vissa av våra partners sponsrar med en viss summa per åskådare under matchen så är det inte bara stämningshöjande med mycket folk. Det är också ekonomiskt fördelaktigt för vår förening och dess framtid.

Vi hälsar er ALLA hjärtligt välkomna till Surahallen i helgen och hoppas ni får en fin hockeyupplevelse. Gå gratis på lördag så hoppas vi att det ger mersmak och lurar ner även till söndagens match mot Örnsköldsvik. Tillsammans lyfter vi både laget och föreningen till nästa nivå.