Medaljvinnande tränare klar för VHC

Vännäs har idag glädjen att presentera Erik Vikström som ny huvudtränare och sportchef för representationslaget säsongen 23/24.

Kommer närmast från en säsong i danska Herlev Eagles som nådde en historisk semifinal och toppade säsongen med en bronsmedalj.
Erik har en gedigen tränarbakgrund och har en byggt på sig ett stort hockeykunnande genom åren.

Vännäs HC går nu in i en nystart av representationslaget med målsättning att nå kvalserien till hockeyettan och rekryteringen av Erik, som är en mycket kompetent ledare på denna nivå, sätter ut riktningen och gör målsättningen fullt realistisk.

” Det känns väldigt kul och inspirerande att återvända till Vännäs HC och få vara en del av den här nystarten som föreningen gör med representationslaget. Målsättningen som föreningen presenterade för mig att nå kvalspel till hockeyettan till våren är en härlig utmaning med att få forma, utveckla lag samt individer att nå målet” säger Erik Vikström

Utöver huvudtränare och sportchef för representationslaget kommer han även att vara junioransvarig, vilket innebär att tillsätta ledarkonstellationer samt arbeta övergripande under säsongen med att stötta tränare och skapa goda förutsättningar för spelarna.

Närmast kommer Erik att fokusera på att tillsätta ledare till juniorlagen samt rekrytera spelare till representationslaget.

Styrelsen i Vännäs HC är mycket glada att Erik valt Vännäs HC.

Kontakt sker genom [email protected]