Efter Kristianstad

En härlig seger i kväll borta mot Kristianstad med 4-3 betyder att vi fortsätter på andra platsen i tabellen, 3 poäng efter Vimmerby.

Nedan kan ni se både när laget tackar den tillresta klacken, Hammers på isen, Spårvagnen och till sist några ord från Jensa.

Jensa och Söder meddelade också i kväll att men gjort klart med två dubbelreggade spelare för att täcka upp för eventuella skador nu innan transferfönstret stänger vid midnatt.

Det rör sig om Alexander Petersson, back från Oskarshamn J20 nationell. Född 04 från Halmstad från början gått 3 år på Rögles hockeygymnasium samt Freddie Larsson forward Malmö J20 nationell född 04.

Vi säkrar upp för skador framåt, Malmö och Oskarshamn bestämmer om och när vi kan låna in dom. Men förhoppningsvis spelar vi länge och då behöver vi ha en bredd trupp.Vi kommer fortsätta lyfta våra egna juniorer framåt och bygga dom för framtiden.Dom här har vi dubbel reggat om vi får skador framåt.Vi tackar Malmö  och Oskarshamn för ett bra samarbete.

Samtidigt är nu Jakob Crespin dubbelreggad i Rögle. Samma sak gäller här som för ovan killar. Det är Hammers som bestämmer om Creepy kan spela med Rögle. Så länge vi spelar så spelar han med oss. Inget snack om annat. Stort grattis till HockeyEttans bästa målvakt.